Roman

Roman – farmecul mediteranean al olanelor pentru o nota arhitecturala aparte.

Rotunjimea indrazneata a ondulelor, aspectul deosebit dat de suprafata acoperita cu granule de piatra si culorile calde, antichizate, isi pun o amprenta remarcabila de un farmec aparte asupra oricarei cladiri acoperite cu Roman. Greutatea redusa, etanseitatea perfecta si gama bogata de accesorii ce permit montajul pe orice configuratie de acoperis sunt argumente solide pentru a va convinge sa nu renuntati la visul de a avea o casa cu aspect tipic mediteranean.

Gama de culori
Rosu Rustic 12
Terracotta 02

Modulele Roman au suprafata exterioara acoperita cu granule de piatra naturala, colorata printr-un procedeu ceramic cu silicati care bombardeaza piatra intr-un cuptor la temperatura de 1100° C. Acest procedeu tehnologic permite ca modulele sa aiba o stabilitate a culorii in timp mult mai mare decat se obtine prin alte procedee de pigmentare sau vopsire, utilizate la materiale asemanatoare.

Granulele de piatra de nuante si culori diferite de la suprafata modulelor  creeaza o difuzie subtila a luminii, obtinand astfel o nuanta naturala. Aceasta grija pentru detalii permite ca Roman sa aiba aparenta tiglei traditionale.