Quadro

Quadro by Icopal – simplitate si rafinament intr-o noua forma.

Cu trecerea timpului evolueaza si preferinţele noastre estetice. Tendintele arhitecturale se schimba la randul lor pentru a raspunde acestor transformari permanente a reperelor dar si pentru a satisface nevoile in continua schimbare de utilitate a spatiului construit. Icopal Quadro vine intr-o forma complet noua, ce se adreseaza curentelor avangardiste si celor care doresc sa iasa din zona conformismului cotidian.

Quadro by Icopal inseamna rezistenta extraordinara (incarcari de pana la doua tone de zapada pe mp si viteze ale vantului de pana la 300 km/h) izolare fonica perfecta si un finisaj satinat in culori pastelate cu o durabilitate exceptionala.

Gama de culori
Negru Intens 71
Gri Graphite 31
Gri 41
Caramiziu Mat 35

Tigla Icopal Quadro are un design modern, contemporan. Cu o greutate redusa cu pana la 80% fata de sistemele de invelitori traditionale pentru acoperis, Tigla Icopal Quadro este solutia ideala pentru aproape orice forma de acoperis, pentru case unifamiliale, duplex-uri, sisteme de case inlantuite, cladiri publice sau comerciale. Evident, tigla Icopal Quadro vine insotita de un sistem complet de accesorii.