Elegance

Decra® Elegance – rafinamentul unei suprafete satinate in culori pastelate sau exclusivismul unui luciu profund in culori stralucitoare.

Decra Elegance reprezinta in primul rand un stil aparte si un exercitiu de extravaganta. Ambele variante, Decra Elegance Satin si Decra Elegance Glossy, vor da o nota inedita casei pe care o acopera, scotand-o din rutina arhitecturala cotidiana.

Sub aceste finisaje remarcabile se ascunde aceeasi rezistenta de invidiat care face sistemul practic indestructibil. Ne putem mandri cu faptul ca durabilitatea aspectului suprafetelor se ridica la nivelul celor mai inalte asteptari.

 

Tipuri de tigla metalica Decra Elegance

In functie de suportul pe care este construit, Decra Elegance se clasifica in:

  • Decra Elegance Acoustic Double – suport din otel dublu ce inglobeaza un strat fonoabsorbant (izolare fonica)
  • Decra Elegance Acoustic Strip – suport din otel monostrat cu benzi fonoabsorbante dorsale (izolant fonic)
  • Decra Elegance – suport din otel monostrat

In functie de finisajul superior, cele trei modele de tigla metalica Decra Elegance se clasifica astfel:

Decra Elegance High Gloss

Pe langa calitatea remarcabila, Decra Elegance High Gloss se distinge printr-un finisaj unic, delicat si stralucitor, obtinut printr-un procedeu unic de acoperire in patru faze tehnologice. Rezultatul este o stralucire atat de profunda a culorilor incat pare aproape neverosimila comparativ cu orice alt sistem de acoperis.

Decra Elegance Satin

Tigla metalica de calitate superioara caracterizata printr-un finisaj satinat delicat ce simuleaza cu stil aparenta si textura tiglelor ceramice. La atingere, chiar se simte ca o tigla traditionala. Etanseitatea perfecta, rezistenta, paleta coloristica, durata de viata si greutatea redusa fac insa diferenta fata de aceasta.

Gama de culori
Rosu Terracotta 32
Negru Intens 71
Maro 33
Gri Graphite 31
Caramiziu Mat 35
Ametist 39

Finisajul satinat modulului Decra Elegance Satin simuleaza cu succes suprafata fina, usor poroasa a tiglelor ceramice. Modulele Decra Elegance Satin sunt proiectate sa asigure un finisaj economic si atractiv pentru toate acoperisurile cu panta de cel putin 12°. Sistemul, disponibil in 4 culori satinate, consta din module de otel cu galvanizare de calitate, vopsite in camp electrostatic printr-un procedeu unic pe piata, care consta in 4 faze tehnologice.