Classic

Expresia evolutiei sistemelor de invelitori pentru acoperis.

Intr-o forma fluida, modelata parca de curgerea apei de-a lungul timpului, regasim un suport rezistent din otel cu o grosime de 0,6 si 0,43 mm care beneficiaza de cea mai buna protectie posibila.

Suprapunerea bidirectionala marita duce la o etanseitate perfecta a acestui tip de tigla, pe pante de numai 10˚. Adaugand celor de mai sus si suprafata structurata cu granule de piatra, care asigura o bariera perfecta impotriva radiatiilor ultraviolete si totodata o estetica deosebita, ne dam seama de ce modelul Classic este preferat in toate tarile Europei.

Gama de culori
Rosu 02
Antracit 07
Teak 03
Negru 17
Provence 10
Gri Antic 21
Rosu Antic 13
Verde 04
Mediteranean 04

In ce consta aceasta noua abordare: in granulele de roca naturala care acopera tigla sunt introduse granule de Zinc. Aceste particule vor produce oxid de Zn pe toata perioada de viata a tiglei, asigurand asfel o protectie naturala permanenta impotriva aparitiei microvegetatiei. Acest concept inovator inlocuieste inhibitorii chimici folositi traditional pentru productia de acoperisuri metalice, a caror eficienta este afectata in timp de radiatia UV.

Aceasta solutie simpla la prima vedere, dar deosebit de eficienta, constitue pe de alta parte inca un pas inainte in dezideratul nostru de a produce un sistem de invelitoare 100% ecologic si prietenos cu mediul in care traim.

 

Caracteristici tigla metalica cu granule de zinc

Cele 3 nuante nou introduse in gama Classic – Verde nisipiu, maro inchis si rosu mediteranean – au la baza roca vulcanica bazaltica rezultata din solidificarea magmei vulcanice. Aceasta caracteristica confera următoarele calităti tiglelor metalice 3% Zn:

  • porozitate zero
  • rezistenta excelenta la radiatiile ultaviolete
  • cel mai bun nivel de rezistenta la variatii de temperatura si stres mecanic
  • rezistenta perfecta a culorii la radiatii UV, conditii climaterice nefavorabile si in conditii de poluare ridicata, datorita procesului de ceramizare la temperatura inalta
  • protectie impotriva formarii muschilor si lichenilor, datorita adaosului de 3% zinc
  • marimi si culori unitare pentru intreaga gama de tigle metalice 3% Zn, datorate tehnologiei de productie